Kickstart voor uw start-up

De zomervakantie is voorbij. Een tijd waarin misschien plannen worden uitgewerkt om voor jezelf te beginnen. Alleen of met een paar andere advocaten. Dat niche kantoor waarin je helemaal zelf mag bepalen hoe je je cliënten wil gaan bedienen.

 

Als je die plannen hebt, dan heb je veel aan je hoofd en het liefste focus je natuurlijk op het behandelen van lopende dossier en het aantrekken van nieuwe cliënten. Op het helder krijgen van wat jouw toegevoegde waarde als advocaat gaat zijn. Wat is er dan fijner dan dat anderen je – op een eerlijke en praktische manier – helpen bij het op orde brengen van je interne processen zoals het voldoen aan de regels van de Orde, een website in de lucht krijgen met de juiste uitstraling en inhoud en een selectie maken van de best passende IT-systemen.

Die hulp bestaat! L-IME kan op al die vlakken jou en je nieuwe kantoor ondersteunen zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is: het binnenhalen van werk.

En L-IME begrijpt dat je als start up geen enorm adviesbudget hebt, maar wij geloven in start-ups, we geloven in nichekantoren en we helpen gewoon graag. Vandaar dat we een ‘Start-up-adviespakket’ ontwikkeld hebben, in drie varianten, zodat elke start-up zelf kan kiezen waar hij of zij het meeste bij gebaat is.

Neem voor meer informatie contact op met Marjan of Eva.

WE HELPEN JE GRAAG!


Daan Smits (BRISK legal)'In de opstartfase ben ik enorm geholpen door L-IME. Zij hebben mij praktisch op weg geholpen met mijn IT-omgeving, de pakketselectie begeleid en geholpen bij het het vormgeven van mijn interne organisatie en propositie naar buiten. L-IME is een onmisbare helpende hand bij juridische start-ups die goed beslagen ten tonele willen verschijnen.'