'Kijk mama: zonder handen....'

Een toepasselijke uitspraak nu mijn laatste paar werkdagen bij Van Traa er op zitten.
Na bijna 15 jaar aan Van Traa verbonden te zijn geweest komt nu het afscheid dichterbij. In 2001 startte ik bij Van Traa als advocaat-stagiaire en later mocht ik medewerker worden in de cascopraktijk van Pieter den Haan.
Na een uitstapje naar de arbeidsrecht-praktijk ben ik 2007 teruggekeerd op het nest als kantoordirecteur en mocht ik achtereenvolgens met diverse partners het bestuur vormen. Dat heb ik meer dan 10 jaar met ongelofelijk veel plezier gedaan.

Waarom dan toch vertrekken? L-IME is nu bijna een jaar geleden opgericht door Ine, Marjan en mijzelf en gelukkig gaat het zo goed dat het niet meer te combineren was met de taken bij Van Traa. Het is dus tijd geworden om mijn volle aandacht, energie en inzet te gaan richten op L-IME.

Ik dank Van Traa Advocaten voor de mooie tijd en de prachtige kansen die ik gekregen heb, en afscheid nemen doet best een beetje pijn, maar ik heb ook ongelofelijk veel zin om met Marjan en Ine nog harder aan L-IME te gaan trekken!

 

Let's L-IME!